Anlık Bildirim

Nokia'nın efsanevi telefonlarından biri daha diriliyor

Nokia'nın bir döneme damga vuran efsanevi telefonları dirilmeye devam ediyor. HMD Global bu kez MP3 çalar özellikleri ile hafızalara kazınmış Nokia 5310 XpressMusic'in modern versiyonunu çıkaracak.

Nokia'nın efsanevi telefonlarından biri daha diriliyor Tam Boyutta Gör

HMD Global, bir zamanların en popüler Nokia telefonlarını diriltmeye devam ediyor. Finli şirket ikonik Nokia 3310, 8110 ve 2720 Flip'in ardından şimdi de bir başka modelin güncellenmiş versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu kez 2007 yılında MP3 çalar özellikleriyle öne çıkan Nokia 5310 XpressMusic'ten bahsediyoruz. TA-1212 model numarasına sahip telefon yandaki kontrol tuşları ve ön paneldeki küçük kozmetik değişiklikler haricinde orijinal modelle neredenyse aynı görünüyor.

Nokia'nın efsanevi telefonlarından biri daha diriliyor Tam Boyutta Gör

Piyasaya sürülmeye hazır

Cihazın teknik özellikleri Çinli sertifikasyon kurmu TENAA'nın veritabanında ortaya çıktı. Telefon 2.4 inç QVGA ekran, 0.3 megapiksel kamera, 8 MB RAM ve 16 MB dahili depolama alanı ve 1.200 mAh pile sahip olacak. Hafızası microSD kart desteği sayesinde 32 GB'a kadar genişletilebilecek.

TENAA sadece cihazın teknik özelliklerini listelemekle kalmadı aynı zamanda tasarımını gözler önüne seren görseller de yayınladı. Yeni ikonik Nokia telefonun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok. Ancak Çinli sertifikasyon kurumunun kayıtlarında görünmesi piyasaya sürülmeye hazır olduğunu gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30428 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Nokia 5310 XpressMusic, telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim