Anlık Bildirim

Nokia telefonları üreten HMD Global kendi markasıyla akıllı telefon çıkaracak

2016 yılından bu yana Nokia markalı telefonlar üreten HMD Global portföyünü genişletme kararı aldı. Şirketin patronu HMD markasını taşıyan akıllı telefonlar piyasaya süreceklerini söyledi.

Nokia üreticisi HMD Global kendi markasıyla telefon çıkaracak Tam Boyutta Gör

Finlandiya merkezli HMD Global, 2016 yılından bu yana Nokia markası altında mobil cihazlar üretiyor. Firmanın portföyünde akıllı telefonlar, tuşlu telefonlar, tabletler ve çevre birimleri gibi ürünler var. Markanın özellikle ekonomik ve tuşlu telefonları popüler.

HMD Global CEO'su Jean-Francois Baril, LinkedIn sayfasında şirketin kendi cep telefonu markasını piyasaya sürerek ürün yelpazesini genişletmeyi planladığını söyledi. Yeni modeller HMD markası altında sunulacak. Ancak henüz bu konuda çok fazla detay olmadığını belirtelim.

Nokia üreticisi HMD Global kendi markasıyla telefon çıkaracak Tam Boyutta Gör

Nokia üretimi devam edecek

Deneyimli yönetici "Kullanıcı deneyimine önem veren ve insanların ihtiyaçlarını öngören teknolojiler üreteceğiz" dedi. Baril ayrıca Nokia akıllı telefon üretimini şu an için durdurmayacaklarını belirtti. HMD Global'in 5G destekli akıllı telefonlar konusunda en hızlı büyüyen üretici olduğunu vurguladı.

Nokia'nın birçok cihazı Çin'de üretilse de şirket kendisini Avrupa'nın en büyük akıllı telefon üreticisi olarak konumlandırıyor. Jean-Francois Baril yaptığı açıklamada yeni ürünlerin piyasaya sürülme tarihleri veya diğer detaylar hakkında bilgi verilmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim