Anlık Bildirim

HMD’nin Nokia adına sahip olmayan telefonu ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıllarda Nokia’nın isim haklarını satın alan HMD, bu süreçte birçok akıllı telefon üretti. Ancak görünüşe göre firma, yakında Nokia markasına ait olmayan bir akıllı telefon satışa sunacak.
91Mobiles - HMD N195V Tam Boyutta Gör
Bir zamanların teknoloji devi Nokia, 2014 yılında Satış ve Cihaz bölümünü Microsoft’a satarak akıllı telefon pazarından çekilmişti. Akıllarda bir efsane olarak kalan marka, geçtiğimiz yıllarda HMD Global tarafından hayata döndürülmüştü. HMD, bu süreçte birçok akıllı telefon satışa sunsa da küresel pazarda yüksek bir başarıya erişemedi. Geçtiğimiz günlerde pazarlama ve satış stratejisinde değişiklik yapan HMD, kendi markası altında akıllı telefonlar satışa sunmaya hazırlanıyor.

HMD N195V ufukta göründü

Geçtiğimiz aylarda HMD, 2024 yılının nisan ayında HMD markası altında akıllı telefonlar satmaya başlayacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından bazı HMD cihazları IMEI veri tabanlarında görünmeye başladı. 91Mobiles tarafından ortaya çıkarılan N195V de bu cihazlardan biri. Cihazın tasarımı, orta seviye bir cihaza işaret ediyor. HMD, bir süredir kullandığı damla çentik anlayışını da sonunda terk etmiş. Ayrıca cihazın arkasında HMD’nin yeni logosuna yer verilmiş.

HMD N195V'nin render görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Nokiamob tarafından ortaya çıkarılan XML kodu ise cihazın çözünürlüğünü gözler önüne seriyor. Buna göre HMD N195V, 1080x2400 çözünürlüğüne sahip olacak. Cihazın diğer özellikleri ise henüz bilinmiyor. HMD’nin önümüzdeki süre içerisinde Nokia markası dışında birçok akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyor. Bakalım HMD, Nokia markası dışında başarılı olabilecek mi?
Kaynakça https://nokiamob.net/2024/01/19/renders-of-the-first-hmd-branded-smartphone-leak-months-ahead-of-launch/ https://www.91mobiles.com/hub/exclusive-hmd-smartphone-first-look-revealed-official-render/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim