Anlık Bildirim

Mi Fit uygulaması yenilendi

Xiaomi ve Amazfit akıllı saat/bilekliklerin kullandığı Mi Fit aktivite takip uygulaması yeniden tasarlanan arayüzle birlikte güncellendi. Güncelleme an itibariyle Google Play ve App Store'da.
Sol eski, sağ yeni 
Xiaomi'nin başta akıllı bileklik ve saatleri olmak üzere tüm sağlık odaklı ürünlerinin bağlanabildiğini uygulama olan Mi Fit 4.0 sürümüne güncellendi. Güncellemedeki en büyük değişim tamamıyla yenilenen arayüz. Firma ile özdeşleşen turuncu rengi barındıran tasarım kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Google Play ve App Store'da

Yeni güncelleme Google Play ve App Store'daki yerini almış durumda. Siz de uygulamayı en son sürüme güncelleyerek yeni arayüzü deneyimleyebilirsiniz. Eski arayüze göre fark edilen en büyük değişim yürüme, koşma ve bisiklet sürme gibi aktiviteleri başlattığınız sekmelerin ana sayfaya yerleştirilmesi oldu. Ayrıca arkadaşlarınızın aktivitelerini görebileceğiniz sekme de alt barda yerini almış.
Satın aldığınız akıllı baskül, akıllı spor ayakkabı ve Amazfit ürünlerini de aynı şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz. Bunun haricinde akıllı saatler ve bileklikler için daha fazla egzersiz çeşidi eklendiği belirtiliyor. Son olarak uygulamanın en önemli kısmı olan verilerinizi gördüğünüz özet alanları da güncellenmiş.
Mi Fit uygulaması, Xiaomi ve Huami ortaklığında geliştirilen kullanışlı bir uygulama. Ülkemizde de sayıları 250 binin üzerinde olan Mi Band kullanıcıları, güncelleme ile uygulamayı daha efektif kullanabilecek. İlk olarak Çarşamba günü yayınlanan yeni sürümün şu anda tüm kullanıcılara dağıtılmış olduğu düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim