Anlık Bildirim

Tamamen katlanabilir elektrikli scooter tanıtıldı: Riley RS3

İngiltere merkezli Riley Scooter, tamamen katlanabilir, kompakt bir scooter üretti. RS3 isimli scooter, ortadan ikiye katlanarak oldukça küçük bir hacme ulaşıp rahatlıkla taşınabiliyor.
Tamamen katlanabilir elektrikli scooter tanıtıldı: Riley RS3 Tam Boyutta Gör
İngiltere Cambridge merkezli Riley Scooter şirketi, tamamen katlanabilir, kompakt bir scooter üretti. RS3 isimli scooter, diğer scooterların aksine ortadan ikiye katlanarak oldukça küçük bir hacme ulaşıp rahatlıkla taşınabiliyor.
Tamamen katlanabilir elektrikli scooter tanıtıldı: Riley RS3 Tam Boyutta Gör
Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024'de sergilenen scooter, 16 kg ağırlığa, 350 Watt gücünde motora ve 25 km menzile sahip. Rejeneratif frenleme desteği de bulunan scooterda disk frenler, LED ışık, çıkarılabilir batarya ve uygulama desteği gibi özellikler bulunuyor.

Özellikle işe gidip gelen ve toplu taşımayı kullanan kullanıcıları hedefleyen scooter, uçak sınıfı alüminyum gövdesiyle sağlamlık iddiasında da bulunuyor. Yakında satışa sunulacak scooterın fiyatı henüz belli değil.

Kaynakça https://interestingengineering.com/innovation/worlds-smallest-folding-electric-scooter-launch-in-us https://rileyscooters.com/products/rs3 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim