Anlık Bildirim

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

Xiaomi, Watch S3 modeliyle birlikte Xiaomi Smart Band 8 Pro akıllı bilekliğini de Türkiye pazarına getirdi. İşte Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye fiyatı ve özellikleri:
Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz ağustos ayında tanıttığı şık tasarımlı Xiaomi Smart Band 8 Pro modelini Türkiye’ye getirdi. Firma düzenlediği etkinlik kapsamında Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Ultra modellerini de küresel pazarlar için tanıttı. Firma Smart Band 8 Pro akıllı bilekliğine ek olarak Xiaomi Watch S3 akıllı saatini de ülkemizde satışa sunmuş durumda.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye fiyatı 2.299 TL olarak açıklandı ancak merakla beklenen akıllı bilekliğe lansmana özel 2.199 TL fiyat ile erişmek mümkün. Bununla birlikte Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye’ye sadece siyah renk seçeneğiyle giriş yapmış durumda.

Xiaomi Smart Band 8 Pro Türkiye fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör
Xiaomi Smart Band 8 Pro özellikler ve genel tasarım olarak aslında selefinden çok fazla ayrılmıyor ancak birkaç önemli iyileştirmeyi bünyesinde taşıyor. Akıllı bileklikte ilk dikkat çeken şey AMOLED ekranın 1.64 inçten 1.74 inçe yükseltilmesi. Bu ekran 60 Hz yenileme hızına ve 600 nit maksimum parlaklığa sahipken Daima Açık Ekran (AOD) desteği de kullanıcılara sunuluyor.

AOD aktif olduğunda Xiaomi Smart Band 8 Pro, 6 gün pil ömrü sunarken AOD kapalı olduğunda ise 14 güne kadar pil ömrü sunuyor. Bunların yanında dahili GPS ve NFC modülleri de cihahazda bulunuyor. Ayrıca kalp atış hızını, stres seviyesini, kandaki oksijen doygunluğunu (SpO2) ve uyku kalitesini ölçebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7713 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim