Anlık Bildirim

Disney'in çektiği Mulan filminin resmi fragmanı yayınlandı

Disney'in en sevilen animasyon filmlerinden biri olan Mulan tekrar beyaz perdeye geliyor. 2020 yılında gösterime girecek olan filmin yönetmen koltuğunda ise Niki Caro oturuyor.
Walt Disney Feature Animation tarafından üretilen ve ülkemizde 1999 yılında gösterime girem Mulan filmi tekrar beyaz perdeye dönüyor. Disney merakla beklenen bu canlı aksiyon filminin 90 saniyelik resmi fragmanını yayınladı.

2020 yılında gösterime girecek

Tecrübeli yönetmen Niki Caro tarafından çekilen filmde Mulan karakterini Çinli oyuncu Yifei Liu canlandırıyor. Animasyon versiyonunda olduğu gibi, canlı aksiyon filminde de Mulan'ın sessiz bir kızdan, olağanüstü bir savaşçıya dönüşümüne şahit olacağız. Uzun sayılabilecek fragman bize aksiyon sahnelerinden de örnekler sunuyor.

Mulan'ın ilk canlı aksiyon filmi, sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Animasyon filmlerinin canlı versiyonlarının beyaz perdeye aktarılması çoğu zaman riskli bir iştir. Mulan'ın bu geçişte ne kadar başarılı olacağını film gösterime girince göreceğiz. Filmin ülkemizdeki gösterim tarihi ise 17 Nisan 2020 olarak belirtilmiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim