Anlık Bildirim

İntikam klasiği Oldboy'un dizisi geliyor: Park Chan-wook kolları sıvadı

Koreli yönetmen Park Chan-wook, 2003 yapımı intikam gerilim filmi Oldboy'un dizi uyarlaması üzerinde çalışıyor. Büyük beğeni toplayan film televizyon dünyasına Lionsgate ortaklığı ile taşınacak.
İntikam klasiği Oldboy'un dizisi geliyor: Hazırlıklar başladı Tam Boyutta Gör
Özellikle Güney Kore yapımlarına merak duyan sinemaseverler için heyecan verici bir haber geldi. Usta yönetmen Park Chan-wook, 2003 yapımı kült intikam gerilim filmi Oldboy'u (İhtiyar Delikanlı) diziye uyarlıyor. Büyük beğeni toplayan filmin dizisi Lionsgate Television iş birliği ile hayata geçirilecek.

Orijinal filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Park Chan-wook, dizi projesinde de aynı isimli mangadan uyarlanan hikayeyi yeniden yorumlayacak. Oldboy, 15 yıl boyunca gizemli bir şekilde hapsedilen bir adamın, serbest kaldıktan sonraki intikam serüvenini anlatıyordu.

İntikam klasiği Oldboy'un dizisi geliyor: Hazırlıklar başladı Tam Boyutta Gör

Remake'i başarılı olamadı

Film aynı zamanda Sympathy for Mr. Vengeance (Haklı İntikam) ve Sympathy for Lady Vengeance (İntikam Meleği) yapımlarını da içeren "intikam üçlemesinin" bir parçasını temsil ediyor. Oldboy, 2013 yılında başrolünü Josh Brolin'in üstlendiği bir filmle yeniden beyazperdeye taşınmıştı. Ancak Spike Lee'nin yönettiği remake, orijinal film kadar başarılı olamadı.

İntikam klasiği Oldboy'un dizisi geliyor: Hazırlıklar başladı Tam Boyutta Gör
Lionsgate Television Senaryo Geliştirme Başkanı Scott Herbst konuyla ilgili olarak: "Park, kuşağımızın en vizyoner hikaye anlatıcılarından biri ve onunla sinema şaheserini televizyon ekranlarına taşımak için ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Oldboy'un bu dizi uyarlaması, filmi bir klasik haline getiren o ham duygusal gücü, ikonik dövüş sahnelerini ve içgüdüsel tarzı yansıtacak" dedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim