Anlık Bildirim

Rocky filmlerinin Apollo'su hayatını kaybetti

Rocky serisindeki Apollo Creed rolüyle hafızalara kazınan Carl Weathers hayatını kaybetti. 50 yıllık sinema kariyerine 75'ten fazla film ve dizi sığdıran Amerikalı aktör 76 yaşında vefat etti.
Rocky filmlerinin Apollo'su hayatını kaybetti Tam Boyutta Gör
Amerikalı aktör, yapımcı, yönetmen ve eski profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu Carl Weathers, 76 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının menajeri Matt Luber tarafından yapılan açıklamaya göre Rocky ve Predator filmlerinin yıldızı 1 Şubat Perşembe günü aramızdan ayrıldı.

Weathers ilk dört Rocky filminde Sylvester Stallone ile birlikte rol almış ve Apollo Creed karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Ailesi sadece Weathers'ın "uykusunda huzur içinde vefat ettiğini" duyurdu. İşte yapılan açıklama:

"Carl Weathers'ın vefatını duyurmaktan derin üzüntü duyuyoruz. Kendisi 1 Şubat 2024 Perşembe günü uykusunda huzur içinde vefat etti. Carl olağanüstü bir hayat yaşamış, istisnai bir insandı. Film, televizyon, sanat ve spora yaptığı katkılarla silinmez bir iz bıraktı ve tüm dünyada, nesiller boyunca tanındı. O çok sevilen bir kardeş, baba, büyükbaba, ortak ve arkadaştı".

Rocky filmlerinin Apollo'su hayatını kaybetti Tam Boyutta Gör

75'ten fazla film ve dizi

Carl Weathers 14 Ocak 1948'de Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu. Sinema kariyeri boyunca 75'ten fazla film ve dizide rol alan sanatçı, ayrıca iki filmde yapımcı olarak görev aldı ve bir senaryo yazdı. Star Wars dizisi The Mandalorian'daki performansıyla Drama Dizilerinde En İyi Konuk Erkek Oyuncu dalında Emmy Ödülü'ne aday gösterildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim