Anlık Bildirim

Ünlü tiktoker Khaby Lame ilk filmini çekiyor: İşte konusu

Basit işleri zorlaştıran insanlarla alay ettiği videolar ile dünya çapında üne kavuşan popüler tiktoker Khaby Lame, beyaz perdeye adım atıyor. İşte ilk filminin konusu ve oynayacağı rol.
Ünlü tiktoker Khaby Lame ilk filmini çekiyor: İşte konusu Tam Boyutta Gör
TikTok'ta 160 milyondan fazla takipçisi olan Senegal asıllı İtalyan influencer Khaby Lame, ilk uzun metrajlı filmini çekmeye hazırlanıyor. Komik TikTok videoları ile kısa sürede dünya çapında üne kavuşan fenomen, aksiyon-komedi türündeki filmde CIA tarafından görevlendirilen bir yemek dağıtım personelini canlandıracak.

Lame'i beyaz perdeye taşıyacak olan casus komedisinin yapımcılığını Perfect Strangers'tan hatırladığımız Marco Belardi üstleniyor. 00Khaby adını taşıyan İngilizce filmde olay örgüsü İtalya, ABD, Monte Carlo, Dubai ve Fransız Riviera'sında geçecek.

Ünlü tiktoker Khaby Lame ilk filmini çekiyor: İşte konusu Tam Boyutta Gör

TikTok'un zirvesinde

Lame, CIA tarafından düşman istihbarat teşkilatlarını yanıltmak üzere kurgulanmış bir yem rolünü canlandıracak. Sakar gizli ajan, silah kaçakçılarından kaçarken ve DNA örnekleri çalarken, aynı zamanda kıskanç İtalyan Çinli kız arkadaşı ve onun sinir bozucu küçük erkek kardeşiyle de uğraşmak zorunda kalacak.

Ünlü tiktoker Khaby Lame ilk filmini çekiyor: İşte konusu Tam Boyutta Gör

Covid-19 salgını sırasında işsiz kalan Khaby Lame, TikTok kanalı açarak "basit işleri zorlaştıran" insanlarla alay ettiği kısa videolar yayınlamaya başladı. Tarzı izleyicilerde büyük yankı uyandırdı ve şu an 162 milyon takipçiyle sosyal ağın zirvesinde yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3241 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim