Anlık Bildirim

Katil bebek Chucky yeni bir uzun metrajlı filmle geri dönüyor

Birçok kişinin çocukluk travması Chucky, yeni bir uzun metrajlı filmle geri dönmeye hazırlanıyor. Katil bebek figürünün yapımcısı Don Mancini, yeni bir Chucky filmi üzerinde çalıştığını açıkladı.

Katil bebek Chucky yeni bir uzun metrajlı filmle geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Korku sinemasının ikonik karakterlerinden biri olan katil bebek Chucky, yepyeni bir filmle geri dönmeye hazırlanıyor. Chucky'nin yaratıcısı ve senaristi Don Mancini, yeni filmin ilk aşamalarında olduğunu ve Child's Play serisinin hayranlarını memnun edeceğini açıkladı.

Önceki Chucky filmleri ve serileri gibi, yeni film de büyük olasılıkla 1988 yapımı Child's Play filmiyle bağlantılı olacak. Child's Play filminde, bir seri katilin ruhunun musallat olduğu bir oyuncak bebek olan Chucky'nin hikayesini anlatıyordu. Film büyük bir başarı elde etti.

Podcast yayınında açıkladı

Chucky, yıllardır korku severlerin en sevdiği karakterlerden biri olmayı sürdürüyor. Scream Dreams isimli bir podcast’e katılan Mancini "Yeni bir Chucky dizisinin pilot bölümü üzerinde çalışıyorum. Ayrıca yeni bir Chucky filmi üzerinde çalışmaya başladım" dedi.

Katil bebek Chucky yeni bir uzun metrajlı filmle geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Yeni film hakkında henüz fazla bilgi yok, ancak Mancini'nin açıklamalarına bakılırsa Child's Play serisinin hayranları için keyifli bir sürpriz olacak. Filmin vizyon tarihi ve henüz netliğe kavuşmamış diğer detayları ise ilerleyen aylarda açıklanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim