Anlık Bildirim

Apple Music kullanıcıları, Spotify ve diğer müzik servislerinden listelerini aktarabilecek

Apple, müzik servisinde içe aktarma özelliğini test ediyor. Apple Music aboneleri, Spotify ve diğer servislerden çalma listelerini kolayca aktarabilecek.        
apple music songshift müzik aktarma Tam Boyutta Gör
SongShift, kullanıcıların müzik kitaplıklarını ve çalma listelerini farklı müzik akışı hizmetleri arasında kolayca taşımasına olanak tanıyan üçüncü parti bir uygulama ve yıllardır var. Bu uygulama, Spotify listelerini Apple Music’e aktarma ya da tam tersini yapmanıza izin veriyor. Apple, SongShift’i kendi müzik servisine entegre ederek platformlar arası müzik transferi için üçüncü parti uygulama ihtiyacını ortadan kaldıracak.

SongShift entegrasyonu

apple music spotify aktarma Tam Boyutta Gör
Apple, kullanıcıların Spotify ve diğer hizmetlerden Apple Music’e geçişini kolaylaştırmak amacıyla SongShift’i Android için Apple Müzik uygulamasına entegre ediyor. Apple, kullanıcılara “Diğer müzik hizmetlerinde hazırladığınız çalma listeleri ve kayıtlı müzikleri Apple Müzik kitaplığınıza ekleyin” ifadesinin yer aldığı bir ekran gösterecek.

SongShift entegrasyonu Android Apple Müzik beta uygulamasında ortaya çıktı. iPhone’lardaki Müzik uygulamasına gelecek mi henüz bilinmiyor. Üçüncü parti müzik aktarma hizmetleri mevcut olsa da çoğu tek seferlik ödeme veya abonelik olmadan sınırlı işlev sunuyor. SongShift’in entegre edilmesi bu yönden de önemli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim