Anlık Bildirim

Spotify'a "Music Pro eklentisiyle" kayıpsız ses geliyor

Spotify'a uzun süredir gelmesi beklenen kayıpsız ses Music Pro eklentisiyle gelebilir. Android için Spotify uygulamasında kodlar arasında kayıpsız müziğe dair referanslar bulundu.
spotify kayıpsız ses müzik pro eklentisi Tam Boyutta Gör
İlk olarak üç yıl önce Spotify HiFi olarak duyurulan, sonrasında daha pahalı Supreme aboneliğin bir parçası olduğu söylenen kayıpsız ses özelliği, sonunda Music Pro eklentisi aracılığıyla kullanıcılara sunulacak.

Android için Spotify uygulamasındaki kodlara göre, Spotify, 24 bit/44.1kHz'e kadar FLAC dosyalarını destekleyecek, Music Pro, kayıpsız sese ek olarak abonelerin parçaları yeni yollarla denemelerine olanak tanıyan DJ remiks özelliğini içerecek.

Kodu analiz eden Reddit kullanıcısı Hypixely'ye göre Spotify, ayrıca sesi iyileştirmek için patentli teknolojiyi kullanan kulaklık optimizasyon özelliği sunmayı planlıyor. Kodda Apple AirPods modellerinden bahsediliyor. Bu özellik, kullanıcının kulaklıklarına göre özelleştirilmiş ses deneyimi sunmayı amaçlıyor. Music Pro'nun ayrıca kullanıcıların müziği ruh hallerine, türe ve diğer kriterlere göre sıralamasına olanak tanıyan gelişmiş kitaplık filtreleme seçenekleri sunması bekleniyor. Yapay zeka tarafından oluşturulan çalma listeleri Music Pro eklentisine dahil edilecek mi, henüz belli değil.

Music Pro eklentisi, ayrı bir abonelik planı değil; kullanıcıların mevcut Spotify Premium aboneliklerine ekleyebileceği isteğe bağlı bir özellik olacak. Spotify’ın kayıpsız ses getiren bu eklentiyi yakın zamanda sunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim