Anlık Bildirim

Sonic The Hedgehog 2'den set görseli paylaşıldı: Knuckles'ın tasarımı ortaya çıktı

2020 yılının en çok izlenen filmlerinden biri olan Sonic the Hedgehog'un devam filmi Sonic the Hedgehog 2'nin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Şimdi de setten ilk görseller paylaşıldı.

Sonic The Hedgehog 2'den set görseli paylaşıldı: Knuckles'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Sega'nın yayıncılığını yaptığı Sonic oyunun yeni bir film uyarlaması Sonic the Hedgehog'un ikinci filminin setinden ilk görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görseller ile birlikte ilk filmin başrollerinden James Marsden'ın da kadroda olduğu öğrenildi. Ayrıca sette karakterlerin sahne ayarını yapabilmek için getirdikleri figürler de karakterlerin filmdeki tasarımını da gösteriyor. Sonic ve Tails karakteri zaten daha önce gözükmüştü. Ancak Knuckles karakterini de bu fotoğraf sayesinde ilk kez görmüş olduk.

Aksiyon macera komedi filmi Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan 2022'de yayınlanacak. Şu an için yalnızca kadroda James MarsdenBen Schwartz ve Tika Sumpter'ın bulunacağı biliniyor. Geriye kalan oyuncular henüz açıklanmadı. Filmin yönetmenliğini ise Jeff Fowler üstleniyor. 

Sonic The Hedgehog 2'den set görseli paylaşıldı: Knuckles'ın tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim