Anlık Bildirim

Furiosa'dan son bir fragman daha yayınlandı

24 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak olan Furiosa'dan son bir fragman daha yayınlandı. Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği film, Mad Max: Fury Road'un öncesinde geçiyor.
Furiosa'dan yeni fragman Tam Boyutta Gör
Bu ay sinemaseverlerle buluşacak en dikkat çekici filmlerden biri de Furiosa: A Mad Max Saga olacak. İlk olarak Mad Max: Fury Road'da gördüğümüz Furiosa karakterinin gençliğine odaklanan film, 24 Mayıs'ta vizyona girecek. Heyecanla beklenen filmin çıkışına günler kala filmden son bir fragman daha yayınlandı.

Filmin biletlerinin ABD'de satışa çıktığını duyurmak için paylaşılan bu fragman, Mad Max: Fury Road'da gördüğümüz çılgnca aksiyonun bir benzerinin sinemaseverleri beklediğini gösteriyor.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı, 24 Mayıs'ta Vizyona Girecek

Mad Max serisinin yaratıcısı olan usta yönetmen George Miller'ın imzasını taşıyan Furiosa, Fury Road'un yıllarca öncesinde geçiyor ve Fury Road'da gördüğümüz karakterin nasıl o noktaya geldiğini anlatıyor. Fury Road'da Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa'ya bu kez genç oyuncu Anya Taylor-Joy hayat veriyor.

Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy'a, Marvel Sinematik Evreni'ndeki Thor rolüyle tanıdığımız Chris Hemsworth eşlik ediyor. Hemsworth, protez makyaj yardımıyla oldukça ilginç bir karaktere bürünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim