Anlık Bildirim

Michael Jackson'ı konu alan filmin vizyon tarihi belli oldu

Michael Jackson'ın hayatını anlatan biyografik filminin vizyon tarihi resmen açıklandı. Jackson'ı yeğeni Jaafar Jackson'ın canlandıracağı film, pop müziğin kralını tüm yönleriyle gözler önüne serecek.
Michael Jackson'ı konu alan filmin vizyon tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
Lionsgate film stüdyosu, pop müziğin kralı Michael Jackson'ı konu alan "Michael" isimli biyografik filmin vizyon tarihini resmen açıkladı. Yönetmenliğini Antoine Fuqua'nın üstlendiği proje 18 Nisan 2025 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Filmin uluslararası dağıtımını Universal üstlenecek. İkonik şarkıcının hayatını konu alan filmde Jackson'ı yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak. Jaafar merakla beklenen projede amcasının rolünü oynayacağını daha önce sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Michael Jackson'ı konu alan filmin vizyon tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Pop'un Kralı tüm yönleri ile anlatılacak

Lionsgate'ten yapılan açıklamaya göre, "Michael" filmi, Michael Jackson'ın yaşamının her yönünü ele alacak. Ancak biyografik filmin, çocuk istismarı iddiaları da dahil olmak üzere ünlü yıldızla ilgili sayısız skandalı kapsayıp kapsamayacağı belli değil.

Senaryosunu John Logan'ın yazdığı ve yapımcılığını "Bohemian Rhapsody" ile ünlenen Graham King'in üstlendiği film, Pop'un Kralı'nı zaferlerinden trajedilerine, insani yönünden kişisel mücadelelerine ve yaratıcı dehasına kadar tüm yönleri ile gözler önüne serecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim