Anlık Bildirim

200 milyon dolar bütçeli Napolyon filmi, Apple TV+'da ücretsiz yayınlanacak

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ridley Scott'ın üstlendiği tarihi drama filmi Napolyon, Apple'ın dijital platformunda ücretsiz olarak yayınlanacak.              
Napolyon filmi Apple TV+ ücretsiz izle Tam Boyutta Gör
Ridley Scott'ın Napolyon yorumu Napoleon, 9 Ocak 2024 tarihi itibarıyla Amerika’da ve Kanada'da 61.3 milyon dolar, diğer bölgelerde 152.8 milyon dolar olmak üzere dünya genelinde 214.1 milyon dolar hasılat elde etti. Film, sinemada gişe başarısının ardından dijital platformlarda yerini aldı.

Filmde Napolyon Bonapart rolünde Joaquin Phoenix, eşi Josephine rolünde Vanessa Kirby’i görüyoruz. Napoleon, Napolyon Bonapart'ın sıradan bir askerden, Fransa İmparatoru'na yükselişinin hikayesini konu alıyor. Napolyon’un zekasına, kariyerindeki altı destansı savaşa odaklanan filmde, aynı zamanda Napolyon’un Josephine ve Beauharnais ile olan ilişkisine de değiniliyor. Film, Napolyon Bonapart'ın ünlü savaşlarını, amansız hırsını ve olağanüstü bir lider ve savaş vizyoneri olarak inanılmaz stratejik zekasını gözler önüne seriyor.

Napolyon filmi, ileri bir tarihte Apple TV+ platformunda ücretsiz olarak yayınlanacak. Ancak, Apple, filmin platforma ne zaman geleceğini resmî olarak açıklamadı ancak Şubat ya da Mart ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Şimdiden izlemek isteyenler için, iTunes Store, Amazon Prime gibi birkaç platformda kiralama ve satın alma seçeneğiyle yayında.

Bu arada başrol oyuncusu Lily Gladstone'a Altın Küre kazandırarak büyük beğeni toplayan, önümüzdeki aylarda büyük bir Oscar törenine de hazırlanan Killers of the Flower Moon, önümüzdeki Cuma günü Apple TV+’ta yayınlanacak. Brad Pitt ve George Clooney’nin başrolde olduğu yeni gerilim filmi Wolfs da Apple orijinal filmleri arasında yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11374 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple tv+, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Yaşam Dijital Servisler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim