Anlık Bildirim

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, iPhone 15 ile fena dalga geçti

Android akıllı telefon üreticilieri Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, Apple'ın dün tanıttığı iPhone 15 serisinde USB-C'ye geçişini ve kamerasını tiye aldılar.  
Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, iPhone 15 ile fena dalga geçti Tam Boyutta Gör
Apple dünkü etkinlikte iPhone 15 serisini duyurdu, ancak lansmanın en dikkat çeken taraflarından biri şirketin yeni iPhone serisinde Lightning portundan USB-C portuna geçişi oldu.

Bunu uyumluluğu ve bağlanabilirliği geliştiren bir "yenilik" olarak sunan Apple'ın rakipleri ise konuyla ilgili görüşlerini dile getirmekten hiç çekinmediler. Başta Apple'ın en büyük rakibi Samsung olmak üzere, Xiaomi, OnePlus ve Nokia resmi X (Twitter) hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlarda bulundular.

Kim ne dedi?

Samsung alaycı bir şekilde Tim Cook'un USB-C portunu iPhone 15'te "Bir şey daha" sloganı altında tanıtması gerektiğini söyledi. Apple bunu genellikle Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü gibi devrimsel bir şeyi duyurmadan önce söyler.

OnePlus da sessiz kalmadı. Çinli şirket amiral gemilerinin 2015 yılında (8 yıl önce) USB-C konektörüne sahip olduğunu hatırlattı.

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, iPhone 15 ile fena dalga geçti

Xiaomi ise 48 MP kameralı ilk bütçe dostu cihazının, Redmi Note 15 olduğunu hatırlattı. Ancak Xiaomi, kamera çözünürlüğünün her şey olmadığını ve çoğu zaman çekim kalitesini yansıtmadığını hesaba katmıyor.

En ayrıntılı yorum Nokia tarafından yapıldı. Şirket, iPhone 15'i yine pembe renkli, USB-C'li, 50MP kameralı, 6GB RAM'li ancak beş kat daha ucuz olan Nokia G42 5G ile karşılaştırdı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
91624 kez okundu.
42 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim