Anlık Bildirim

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max satıştan kaldırıldı

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinin piyasaya çıkışı öncesinde iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri satıştan kaldırıldı. iPhone 11 ise devam ediyor.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max satıştan kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Apple’ın iPhone 12 serisini lanse etmesinin ardından iPhone 11 serisi için indirim beklentisi başlamıştı. Apple beklendiği gibi fiyatları indirdi ancak iki önemli modeli de satıştan kaldırdı.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’a elveda

Apple her dönem yeni bir ürünün satışını baltalayacağını düşündüğü önceki ürünlerini satıştan kaldırması ile biliniyor ve bu konuda pek de merhametli değil. Henüz piyasaya çıkalı bir yıl olmasına rağmen iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max kıyıma uğradı.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri kamera açısından geçen yılın en iyi telefonları arasında yer alıyordu. Bu bakımdan iPhone 12 sonrasında bu modellere yönelmek isteyenler mevcuttu.

Bununla birlikte iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinin satışını etkileyeceği düşüncesiyle Apple bu iki modelin satışını durdurdu. Apple Store mağazalarında artık bu modeller mevcut değil.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max satıştan kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Halen piyasaya sürülmüş fazla sayıda iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max mevcut. Bunları hali hazırda pek çok perakende mağazasında bulmak mümkün ancak yavaş yavaş stok azaldıkça fiyatın hiç düşmemesi veya artması gibi bir durumla da karşılaşabiliriz.

Diğer taraftan iPhone Xr, iPhone SE ve iPhone 11 modellerinin fiyatları bir miktar indirime girmiş. Yani uygun fiyatlı iPhone arayanlar bu modellere bakmak zorunda. Hali hazırda Apple sanal mağazası bakıma alınmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
71152 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 11 pro ve iphone 11 pro max
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim