Anlık Bildirim

Samsung televizyonlar için dekoratif kablosuz hoparlörler

Samsung Music Frame dekoratif kablosuz hoparlörler, mevcut Frame televizyonlarınıza hoş bir görünüm katarken bağımsız olarak da kullanabilme imkânı sunuyor.      
Samsung Music Frame Tam Boyutta Gör
Samsung uzun süredir akıllı televizyonların evinizde bir dekorasyon ögesi haline gelmesi için çalışıyor. Premium seviyedeki Frame TV serisi buna en büyük örnek. Samsung şimdi televizyonlarınız için tamamlayıcı bir dekoratif hoparlör getiriyor.

Samsung Music Frame nedir?

Samsung Music Frame adıyla tanıtılan kablosuz hoparlör kare şeklinde ve ağırlıklı olarak Frame TV serisini tamamlayacak bir dekorasyon ögesi. Bu hoparlörün bir ekranı yok ve ön çerçeve içerisindeki resimleri kendiniz değiştirmeniz gerekiyor.

Bluetooth ve Wi-Fi barındıran hoparlör isterseniz televizyon haricinde bağımsız olarak kullanabileceğiniz yapıda. Samsung Q-Symphony teknolojisi sayesinde uyumlu televizyonlardaki sesleri alarak ev sineması boyutuna getirebiliyor.

Arka kısımda iki adet woofer ve ön kısımda 4 adet sürücüsü olan hoparlör, SpaceFit teknolojisi sayesinde sesi odaya kalibre edebiliyor. Ayrıca Nesnelerin İnterneti ile hoparlörden akıllı cihazlarınızı kontrol edebiliyorsunuz. Samsung Music Frame ilerleyen aylarda satışta olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim