Anlık Bildirim

Samsung herhangi bir yüzeyi dokunmatik hale dönüştürüyor

CES 2024 fuarında sahneye çıkan Samsung, yılın belki de en ilginç ürününü tanıttı. Samsung Lightwarp teknolojisi projeksiyon cihazlarını dokunmatik hale getiriyor.
Samsung Lightwarp Tam Boyutta Gör
Yıllardır projeksiyon cihazları alanında ürünler geliştiren Samsung, CES 2024 fuarında daha agresif bir şekilde karşımıza çıktı. Yeni Premiere projeksiyon cihazı serisi herhangi bir yüzeyde içerik izleyebilmenizi sağlıyor.

Samsung Lightwarp teknolojisi

Samsung’un tanıttığı Lightwarp teknolojisi aslında uzun yıllardır var olan bir teknolojiyi tüketici elektroniği alanına sokuyor. Standart bir tahtayı veya alanı dokunmatik bir yüzeye dönüştüren kurumsal projeksiyon uygulamaları artık Samsung kullanıcılarına da sunulacak.

Bu teknoloji herhangi bir yüzeye çok net bir şekilde görüntüyü aktarırken kullanıcının dokunduğu noktayı tespit ederek, o noktadaki komutu çalıştırıyor. Bir uygulama simgesi, hava durumu veya bir sitedeki görsel bu nokta içerisinde olabiliyor. Ayrıca interaktif oyunlar da oynanabiliyor.

Lightwarp teknolojisi 2024 yılı Samsung projeksiyon cihazı serisinin tamamında yer alacak. 100 inçlik yansıtma alanı, 10W hoparlör, ekran aynalama gibi özellikleri olan Samsung Premiere 5 ve 150 inç yansıtma alanı, 100W ses, 8.2.2 kanal Dolby Atmos, 8K görüntü özellikleri olan Samsung Premiere 8K cihazları bu yılın en dikkat çekenleri olacak.

Samsung Lightwarp teknolojisi geliyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim