Anlık Bildirim

Samsung, katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar için "zırh" geliştiriyor

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, katlanabilir akıllı telefon modellerinin dayanıklılığını artırmak için çeşitli koruma teknolojileri üzerinde çalışıyor.

Samsung, katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar için 'zırh' geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji devlerinden Samsung, esnek ekranlarla donatılmış katlanabilir akıllı telefonların gücünü ve dayanıklılığını artırmak için tasarlanmış yeni teknik çözümler geliştiriyor.

Şirket, Armor Skin ve Armor Layer ticari markalarını kaydettirdi (Armor, zırh anlamına geliyor). İlgili başvurular Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisine (EUIPO) ve Avustralya Fikri Mülkiyet Ajansına (IP Avustralya) gönderilmiş. Belgeler kayıtlı markaların, akıllı telefonlar, akıllı saatler ve bu tür cihazlar için gövde çerçeveleri ile ilgili olarak kullanılabileceğini söylüyor.

Samsung, katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar için 'zırh' geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Katlanabilir akıllı telefon satışları artacak

Sektöre yakın kaynaklar, Armor Skin ve Armor Layer olarak adlandırılan bu teknolojilerin, katlanabilir akıllı telefonların hasara karşı direncini artırmak için tasarlanmış özel güçlendirici katmanlar ve kaplamalar olduğuna inanıyorlar. Örneğin Armor Layer, cihazların deformasyonuna karşı ek koruma sağlayabilir.

Samsung, katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar için 'zırh' geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Yeni teknik çözümlere sahip ilk cihazların ise Samsung'un bu yıl duyurması beklenen Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olması kuvvetle muhtemel. Geçtiğimiz yıl, dünya çapında katlanabilir ekranlı tahmini 2,5 milyon akıllı telefon sevkiyatı gerçekleşti. Analistlere göre bu yıl bu tür cihazların küresel sevkiyatları 7,5 milyon adet seviyesinde olacak, yani 2020'ye göre üç kat artacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim