Anlık Bildirim

Xiaomi akıllı telefonlara RAM yükseltme işlevi gelebilir

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, akıllı telefon modellerindeki RAM miktarının yazılımsal olarak artırılmasına olanak sağlayan bir özelliği test ettiği ortaya çıktı.

Xiaomi akıllı telefonlara RAM yükseltme işlevi gelebilir Tam Boyutta Gör

İlk söylentilerin ardından, Xiaomi akıllı telefonlarda RAM miktarını yükseltmek için yeni bir işlevin geleceğine dair kanıtlar ortaya çıktı. Kacper Skrzypek adlı bir kullanıcı, söz konusu işlevi etkinleştirebildi.

MIUI'yi test eden ve tercüme eden @kacskrz takma adı altındaki kullanıcı, yazılımda henüz duyurulmamış "Bellek uzantısı" işlevinden bahsetti. Açıklamaya göre bu işlev, depolama biriminin bir kısmını RAM olarak kullanmanıza izin veriyor. Zira Vivo akıllı telefonlarda da benzer bir özellik uygulanmıştı.

MIUI 13 için geliştiriliyor

Meraklı kullanıcı, sistemin ve cihazın nasıl bir performans vereceğini kontrol etmek için ürün yazılımı kodunda manuel olarak 1 GB RAM artışı ayarladı. Ancak diğer kullanıcılardan birine yanıt olarak, şimdiye kadar bunun somut bir etki yaratmadığını söyledi.

Yeni özelliğin resmi olarak ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Xiaomi'nin bu işlevi MIUI 13 için geliştirdiği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim