Anlık Bildirim

OnePlus yakında ilk hoparlörünü piyasaya sürecek

OnePlus yayınladığı kısa bir video ile ürün yelpazesini genişletmeye devam edeceğinin sinyalini verdi. Çinli şirket önümüzdeki haftalarda ilk hoparlörünü piyasaya sürecek.

OnePlus yakında ilk hoparlörünü piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

OnePlus bildiğiniz üzere sektöre akıllı telefon üreterek adım attı. Ardından ürün yelpezesini kulaklık ve tablet gibi kategorilerle genişletti. Çinli üretici son olarak ilk katlanabilir telefonu olan OnePlus Open'ı tanıtmıştı ancak görünüşe bakılırsa yeni segmentlere girmeye devam edecek.

OnePlus, önümüzdeki haftalarda hoparlör piyasaya süreceğine işaret eden bir sosyal medya gönderisi paylaştı. Henüz cihazın teknik özellikleri veya tasarımı hakkında herhangi bir detay yok. Fakat yayınlanan kısa videonun beklentileri oldukça yükselttiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

OnePlus 12 ile birlikte tanıtılabilir

Şirketin çıkaracağı hoparlör büyük olasılıkla Bluetooth bağlantı desteğiyle gelecek. Piyasadaki diğer binlerce Bluetooth hoparlör arasından sıyrılmasını sağlayacak ne gibi özellikler sunacağını ise lansmanda hep birlikte öğreneceğiz. Daha önce rakip firmalar da bu yönde adımlar atmıştı.

Apple umduğu başarıyı elde edememiş olsa da HomePod ile bu segmente çoktan giriş yaptı. OnePlus'ın yeni ürünüyle bu rekabette başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek. Çinli markanın ilk hoparlörü bu ayın sonunda veya Aralık'ta OnePlus 12 ile birlikte resmiyet kazanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim