Anlık Bildirim

Oppo Pad Air 2 için tarih verildi: 23 Kasım'da geliyor

Oppo yeni tabletinin lansman tarihini resmen açıkladı. Çinli üretici Oppo Pad Air 2 isimli modeli önümüzdeki hafta Oppo Reno 11 serisiyle birlikte sahneye çıkaracak.

Oppo Pad Air 2 için tarih verildi: 23 Kasım'da geliyor Tam Boyutta Gör

Oppo yakında yeni bir tablet piyasaya sürecek. Şirket cihazın tanıtım tarihini resmen açıkladı. Oppo Pad Air 2 önümüzdeki hafta Oppo Reno 11 serisiyle birlikte duyurulacak. Çinli üretici sosyal medya hesabında lansmanın 23 Kasım'da yapılacağını açıklayan bir poster yayınlandı.

Tablet muhtemelen Ekim ayı başında tanıtılan OnePlus Pad Go'nun bir kopyası olacak. Mediatek Helio G99 yonga setini temel alması bekleniyor. Buna ek olarak 2408 x 1720 piksel çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunan 11.35 inç boyutunda LCD ekran taşıyacağına dair bilgiler var.

Oppo Pad Air 2 için tarih verildi: 23 Kasım'da geliyor Tam Boyutta Gör

Neler sunacak?

Oppo Pad Air 2'nin 8 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kameraya sahip olacağı söyleniyor. Cihaz Bluetooth 5.2 ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac kablosuz bağlantı seçeneklerinin yanı sıra USB-C portu ve dört hoparlör ile gelecek. Son olarak 33W hızlı şarj destekli 8.000 mAh'lik pil içereceğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim