Anlık Bildirim

Nokia 9.2 ekran altı kamera teknolojisi ile gelebilir

HMD Global'in ürettiği Nokia akıllı telefonlar bir ilki gerçekleştirebilir. Sızan bilgilere göre şirketin yeni amiral gemisi Nokia 9.2 ekran altı kamera teknolojisine sahip olacak.

Nokia 9.2 ekran altı kamera teknolojisi ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Yayınlanan son raporlara göre Nokia akıllı telefonların üreticisi HMD Global, 2020 pazarında rekabet şansını yükseltmek için bir sonraki amiral gemisi modelinin lansman tarihini erteledi. Bu yılın sonbaharında gelecek olan cihazın en yeni ekran teknolojisi ile geleceği söyleniyor.

HMD Global bir ilki gerçekleştirebilir

HMD Global'in Snapdragon 865 yonga setine sahip olması beklenen Nokia 9.2 akıllı telefon modelinin, aynı zamanda ekran altı kamera teknolojisi ile gelmesi bekleniyor. Güvenilir kaynakların sızdırdığı bilgilere göre şirket bu teknolojinin testlerine bile başlamış durumda. HMD Global eğer testleri başarıyla geçerse, Nokia 9.2 ekran altı kameraya sahip ilk akıllı telefon olacak.

Nokia 9.2 ekran altı kamera teknolojisi ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Diğer teknoloji şirketleri de daha önce ekran altı kamera teknolojisine olan ilgilerini gösermişlerdi. Örneğin Oppo bu teknolojinin prototip halini sergilemiş ancak henüz seri üretim için hazır olmadığını açıklamıştı. Buna ek olarak Nokia 9.2'nin, Nokia 9 modelinde başarısız olan beşli kamera modelini benimsemeyeceği ve daha geleneksel bir kamera kurulumu ile piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim