Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, bu yıl piyasaya sürülebilir

10 Temmuz'da gerçekleşmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung, Galaxy Z Fold 6 Ultra isimli sürpriz yeni bir cihaz tanıtabilir. İşte cihazın detayları:
Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, bu yıl piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, 10 Temmuz'da bu yılki ikinci Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirecek. Bu etkinlik sırasında Galaxy Ring ve Galaxy Watch 7 serisinin yanı sıra şirketin yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’yı tanıtması bekleniyor. Ancak bu yıl katlanabilir cihaz modellerinin artması ve Galaxy Z Fold 6 FE ile Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın da tanıtılması bekleniyor.

İddia: Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, onaylandı

Ortaya çıkan yakın zamanlı yeni bir rapor, SM-F958N model numarası ile listelenen yeni bir Samsung cihazın, Galaxy Z Fold 6 Ultra olduğunu ve bu yıl piyasaya sürüleceğini iddia etmekte. Bu iddianın sebebi ise Samsung'un Ultra modelleri için sakladığı 8 rakamından geliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, bu yıl piyasaya sürülebilir Tam Boyutta Gör
Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile gelmesi beklenene cihaz, rapora göre bu yaz Galaxy Z Fold 6 serisinin bir parçası olarak piyasaya sürülecek. Model ismine bakılırsa serinin en pahalı modeli olması beklenen cihaz, ayrıca Güney Kore'ye özel bir model olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim