Anlık Bildirim

Microsoft, dünyadaki tüm Koronavirüs vakalarını gösteren sitesini hizmete soktu

Koronavirüs salgını tüm hızıyla devam ederken, teknoloji şirketleri de bu virüsle ilgili verileri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor ve bu şirketlere Microsoft da eklendi.

Microsoft, dünyadaki tüm Koronavirüs vakalarını gösteren sitesini hizmete soktu Tam Boyutta Gör

Çin'de patlak veren ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ülkemizde de kendini hissettirmeye başladı. Durum böyle olunca da teknoloji şirketleri bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve halka doğru veriler sunmak için çeşitli siteleri hizmete sundular.

Microsoft yanlış bilginin önüne geçmek istiyor

Bu konuda harekete geçen şirketlerden birisi de Microsoft. Şirket, bünyesi altındaki Bing arama motoru tabanlı bir internet sitesini hizmete sokarak, dünya üzerindeki tüm Koronavirüs verilerini yayınlamaya başladı. Buraya tıklayarak ziyaret edebileceğiniz bu internet sitesinde, dünyanın tüm ülkelerindeki onaylanan Koronavirüs vakalarını detaylı bir şekilde görebilmeniz mümkün.

Microsoft, dünyadaki tüm Koronavirüs vakalarını gösteren sitesini hizmete soktu Tam Boyutta Gör

Buna ek olarak detaylarını incelediğiniz ülkelerdeki yayın kuruluşlarının, Koronavirüs ile ilgili haber ve makalelerine de bu site üzerinden kolayca erişebildiğinizi de belirtelim. Koronavirüs salgını başta Microsoft olmak üzere birçok teknoloji şirketinin etkinliklerini iptal etmelerine neden olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim