Anlık Bildirim

Dune: Part Two, yakında dijital platformlara çıkıyor: Torrent sitelerine düştü!

Dune: Part Two, sinemaların ardından yakında dijital platformlarda yayınlanacak. Ancak, öncesinde Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, yüksek kalitede torrent sitelerine düştü.
dune part two torrent sitelerine düştü Tam Boyutta Gör
2021 yılında gişe rekorları kıran bilim kurgu filmi Dune’un beklenen devamı Dune: Part Two, 1 Mart’ta vizyona girdi. Box Office Mojo’ya göre film, dünya çapında 660 milyon dolar hasılat elde etti. Destansı film, warez topluluğunda da büyük beğeni topladı ve sinemalarda gösterime girdikten sonra film sitelerinde ortaya çıkan popüler filmler listesine girdi.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, kısa süre içerisinde dijital platformlarda yayınlanması bekleniyor. Ancak, Torrent Frenk, filmin zaten WEB-DL etiketli yüksek kaliteli kopyasının internetten izlenebilir olduğunu söyledi.

Dune: Part Two ne zaman çıkacak?

Film henüz herhangi bir dijital platformda yok, nereden sızdırıldığı da belli değil. Dosya adında ilk filmi internete sızdıran grubun (EVO) ismi geçse de bu grup yakalandı ve uzun süredir ortada yok. Neticede Dune Part Two, 15 Nisan'da dijital platformlara geleceğinden torrentte yayınlanması bir anlam ifade etmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim