Anlık Bildirim

Bir devir kapanıyor: Google Arama özelliğine Premium seçenek geliyor

Google yakın dönemde Arama hizmetine Premium bir seçenek eklemeyi planlıyor. Kullanıcılar Premium abonelik ile daha gelişmiş yapay zekâ özelliklerine sahip olacak.
Google Arama Tam Boyutta Gör
Son dönemde yapay zekâ özelliklerine inanılmaz yatırımlar yapılıyor ve kullanıcıların günlük hayatına entegre ediliyor. Ne var ki ücretsiz bir kullanım planıyla şirketlerin bu yatırımları karşılayabilmesi mümkün değil. Bu yüzden devreye Premium abonelik konsepti giriyor.

Google Arama kısmen ücretli olacak

Arama motoru dünyasının hakimi konumunda olan Google, kurulduğu günden bu yana bu hizmetini ücretsiz olarak sunmaktaydı. Zaman zaman gündeme gelen ücretli Google Arama özelliği iddiaları gerçek oluyor.

Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgilere göre yapay zekâ özellikleriyle desteklenmiş Premium bir arama hizmeti gündemde. Google Gemini platformundan destek alacak Premium abonelik böylece firmanın yeni bir gelir modeli oluşturmasına yardımcı olacak.

Premium aboneliğin ayrıca reklam gösteriminde bulunacağı da belirtiliyor. Reklamsız ve gelişmiş yapay zekâ olmadan Arama özelliğini kullanmak isteyen kullanıcılar ise herhangi bir ücret ödemeyecek. Yeni Premium hizmet ile ilgili Google I/O konferansında ilk bilgilerin verilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8947 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim