Anlık Bildirim

Google Play Store nihayet birden fazla uygulamayı aynı anda indirebiliyor

Yıllardır beklenen özellik nihayet geldi. Google, yıllar önce test etmeye başladığı Google Play Store’dan eş zamanlı olarak birden fazla uygulamayı indirme özelliğini devreye aldı.
Google Play Store nihayet uygulamaları aynı anda indirebiliyor Tam Boyutta Gör
Bundan yıllar önce Google’ın Play Store üzerinden artık aynı anda birden fazla uygulamanın indirilmesine izin vereceğini sizlere aktarmıştık. Aradan 5 yıl geçmiş olsa da görünüşe göre firma, ilgili testlerde sona gelmiş bulunuyor. Zira aktarılanlara göre, Play Store’da artık aynı anda birden fazla uygulama indirme ve yükleme özelliği geniş çapta kullanıma alınmaya başlanmış durumda.

Yıllardır bekleniyordu

Google Play Store nihayet uygulamaları aynı anda indirebiliyor Tam Boyutta Gör
Google Play Store üzerinden birden fazla uygulama indirmeye çalıştığınızda sadece bir uygulama indiriliyor ve diğerleri sıraya alınıyordu. Aynı şey uygulamaları güncellerken de yaşanıyor. Öte yandan iOS tarafında ise App Store, aynı anda üç indirme ve yüklemeyi destekliyor. Ancak şimdi, Play Store aynı anda iki uygulamayı indirebiliyor ve yükleyebiliyor.

Yeni özelliğin halihazırda geniş çapta kullanıma sunulduğu ve Play Store'un 40.6.31 sürümünü çalıştıran Pixel telefonlar dahil olmak üzere diğer Android cihaz ve tabletlerde de özelliğin çalıştığı belirtiliyor. Şimdilik yalnızca iki eş zamanlı indirme yapılabilse de ileride bu sayı artabilir. Bununla birlikte halen bu sistemin mükemmel olmadığını belirtelim. Çünkü Google, bu özelliği yalnızca indirme yapılırken kullanıyor, uygulama güncellemelerinde eş zamanlı indirme yapılamıyor. Umarız uygulamaları güncelleme esnasında da bu özellik yakında aktif edilir. Öte yandan, en başından beri olması gereken bu özellik için kullanıcıların bu kadar uzun bir süre neden bekletildiği ise belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim