Anlık Bildirim

Motorola Edge modelinin canlı fotoğrafı ve özellikleri sızdı

Akıllı telefon üreticisi Motorola'nın önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı Motorola Edge Plus modelinin, düşük donanım özelliklerine sahip bir versiyonu olacağı ortaya çıktı.

Motorola Edge modelinin canlı fotoğrafı ve özellikleri sızdı Tam Boyutta Gör

Lenovo'nun sahip olduğu teknoloji üreticisi Motorola, önümüzdeki dönemde üst segment bir akıllı telefon modelini piyasaya sürecek. Motorola Edge Plus olarak isimlendirilen cihazın, daha düşük donanım özelliklerine sahip bir modelinin daha yolda olduğu belirtiliyor.

Snapdragon 765 yonga seti ile gelecek

XDA geliştirici forumunda yer alan habere göre Motorola Edge olarak adlandırılacak olan cihazın canlı fotorafları ve özellikleri sızmış durumda. 90Hz yenileme hızı sunan 6.6 inçlik şelale ekranla gelmesi beklenen cihazın, Qualcomm Snapdragon 765 yonga seti, 6GB RAM, 128GB dahili bellek ve 4.500 mAh kapasiteli pil ile kutudan çıkacağı söyleniyor.

Motorola Edge modelinin canlı fotoğrafı ve özellikleri sızdı

64MP ana + 16MP geniş açı + 8MP telefoto olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı belirtilen Motorola Edge modelinin ön kamerasının ise 25MP çözünürlük sunması bekleniyor. Cihazın ne zaman tanıtılacağına dair bir tarih ise henüz açıklanmış değil. Ancak Motorola Edge Plus modeli ile birlikte yapılması beklenen lansman etkinliğinin çok da ileri tarihlerde olmayacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim