Anlık Bildirim

Matrix 4'ün çekimlerinden ilk görüntüler: Neo geri döndü!

Matrix 4'ün setinden ilk görüntüler paylaşıldı. Keanu Reeves'i tam 17 yıl sonra tekrar Neo karakterini canlandırırken görüyoruz.

Matrix 4'ün çekimlerinden ilk görüntüler: Neo geri döndü! Tam Boyutta Gör

Son yılların en merakla beklenen filmlerinden olan Matrix 4'ün çekimleri bu hafta itibarıyla resmen start vermiş durumda. Çekimlerin başlamasıyla birlikte filmden bazı set görüntüleri de yavaş yavaş sosyal medyaya düşüyor. Aşağıdaki kısa videoda Keanu Reeves'in Neo karakterini tam 17 yılın ardından ilk kez görme fırsatı yakalıyoruz.

Keanu Planet isimli Twitter hesabında paylaşılan görüntülerde Neo, özellikle de yeni kıyafetleriyle dikkat çekiyor. Neo'nun klasikleşen uzun deri ceketi ve güneş gözlükleri yerine rahat bir kıyafet giydiğini görüyoruz. Matrix 4 bildiğiniz gibi bir devam filmi olarak çekiliyor, bu nedenle uzun bir zaman atlamasının gerçekleşeceğini tahmin ediliriz. Neo da muhtemelen çok daha farklı bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Filmin yönetmeni Lana Wachowski de yukarıdaki videoda kamerayla birlikte hareket ederken görülüyor. Lana Wachowski filmin tek yönetmeni olacak, kardeşi Lilly Wachowski Matrix 4 projesinde yer almayacağını açıklamıştı.

Carrie-Anne Moss'un (Trinity) da görüldüğü setten bazı diğer fotoğraflar:

Matrix 4'ün konusuyla ilgili şu an için herhangi bir açıklama yapılmadı. Yapımcı stüdyo Warner Bros detayları sır gibi saklamaya devam ediyor. Keanu Reeves ve Carrie Anne-Moss haricinde filmin onaylanan oyuncu kadrosunda Jade Pinkett Smith (Niobe), Yahya Abdul-Mateen (Morpheus?), Neil Patrick Harris ve Jonathan Groff gibi isimler var.

Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de gösterime girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26411 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
matrix 4, warner bros ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim