Anlık Bildirim

Google Mesajlar beklenen özelliğe kavuşuyor

Google Mesajlar, uzun zamandır beklenen bir özelliğe kavuşuyor. Kullanıcılar 30 dakika boyunca gönderdikleri mesajlar özelinde düzenleme yapabilecek. İşte detaylar...
Google Mesajlar beklenen özelliğe kavuşuyor! Tam Boyutta Gör
Google Mesajlar, sürekli olarak güncellenmeye ve yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Şimdi de uygulama, kullanıcıların mesajları düzenlemesine olanak tanıyan başka özelliğe kavuşacak. Bu sayede hatalı bir mesaj göndermek veya tamamen silmek zorunda kalmadan mesajlarınızı düzenleyebileceksiniz. 

Google Mesajlar beklenen özelliğe kavuşuyor

Birçok mesajlaşma uygulamasında bulunan bu özelliğin Google Mesajlar özelinde sürpriz olmadığını belirtelim. Zira Google’ın geçtiğimiz yıldan bu yana üzerinde çalıştığını biliyorduk. Ancak son görüntüler, çalışmaların tamamlandığını ve kullanıma hazır olduğunu bizlere gösteriyor. Peki Google Mesajlar mesaj düzenleme özelliği nasıl çalışıyor? 

Google Mesajlar beklenen özelliğe kavuşuyor! Tam Boyutta Gör

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, bunun için yalnızca bir mesaja uzun basmanız ve kalem simgesine dokunmanız yeterli. Böylece hem düzenleme hem de düzenlemelerin tam listesini gösteren bir mesaj geçmişine ulaşılabiliyorsunuz. Ancak düzenleme yapabilmek için kullanıcıların 30 dakikalık süresi olacak.

Ayrıca özelliğin yalnızca RCS mesajları için mevcut olacağını hatırlatalım. Yani bu özelliğe genel olarak erişemeyeceğinizi belirtmekte fayda var. Yeni özelliğin genel kullanıma açılacağı tarih ise paylaşılmadı. Zira Google'ın testleri de halen devam ediyor. Ancak son bilgiler, önümüzdeki ay herkes için erişilebilir olacağı yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim