Anlık Bildirim

Google Telefon uygulamasına ilginç arama sesi efektleri ekleniyor

Google Telefon uygulaması yeni güncellemesi ile çağrı esnasında ilginç ses efektleri sunmaya başladı. Bunlar arasında en ilginç olanı ise tuvalet esnasında gaz çıkarma sesi.
Google
Sesli görüşmelerde her zaman taraflar gürültüsüz ve berrak bir konuşmayı tercih eder. Ne var ki şaka yapmak veya eğlenmek isteyenler için yıllardır konuşma arasına ilginç sesler dahil edilir. Bugün bu alışkanlık Audio Emoji olarak tanımlanıyor.

Google Telefon uygulamasında ilginç sesler

Google Telefon uygulaması da şaka yapmaktan hoşlananlar için Audio Emoji ses efektlerini yeni bir güncellemeyle sunmaya başladı. Görüşme esnasında kayar menü veya ekranın alt kısmındaki bayrak simgesinden bu emojilere ulaşmak mümkün.

 İlk etapta alkışlama, ağlama, tezahürat gibi altı adet emoji mevcut. Bunlardan birisi ise gaz çıkarma sesi. Aralarındaki en garip ses de zaten bu ve görüşmeleri sekteye uğratması çok muhtemel. Ses esnasında bir animasyon da oynatılıyor ve gaz çıkarma sesinin animasyonu dışkı olarak belirlenmiş. Bu seslerin bir soğuma süresi de olacak. Google I/O konferansında Audio Emoji ile ilgili daha fazla bilginin verilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim