Anlık Bildirim

WhatsApp'taki hata kullanıcıların video göndermesini engelliyor

WhatsApp'ın son sürümündeki bir hata, kullanıcıların video dosyalarını gönderememesine neden oldu. "Video gönderilemiyor" sorunu WhatsApp Android uygulamasını etkiliyor.
whatsapp android video gönderilemiyor Tam Boyutta Gör
WhatsApp’taki yeni bir bug, kullanıcıların platformda kişileriyle video paylaşmasını engelliyor. Şimdiye kadarki şikayetler hatanın Android için WhatsApp uygulamasında yaşandığını, iPhone kullanıcılarının bir sorun yaşamadığını gösteriyor.

WhatsApp Android uygulamasında yaşanıyor

WhatsApp Android kullanıcıları, çeşitli sosyal medya platformları üzerinden video gönderemediklerini dile getiriyor. Kullanıcılar, telefonun galerisinden veya Google Fotoğraflar’dan bir video göndermeye çalıştıklarında “Bu video gönderilemiyor. Farklı bir video seçip tekrar deneyin.” şeklinde bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorlar. Fotoğraf ve diğer dosya türlerinde sorun yok gibi görünüyor.

Söz konusu hata, WhatsApp’ın hem kararlı hem de beta sürümlerini etkiliyor. Yaygın bir sorun olmamakla birlikte, hatayla karşılaşanların genelde 2.24.9.34 sürümünü kullandığı biliniyor. Bu hatayla karşılaşanlar için geçici çözüm; WhatsApp 2.24.8.85 sürümüne geri dönmek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim