Anlık Bildirim

Samsung telefonlara özel kişiselleştirme uygulaması Play Store'da yayınlandı

Samsung'un kullanıcı arayüzü özelleştirme paketi Good Lock artık Google Play Store'dan indirilebiliyor. Daha önce Good Lock ve modülleri yalnızca Samsung'un kendi mağazasında (Galaxy Store) mevcuttu.
samsung good lock android play store Tam Boyutta Gör
Samsung telefonlarda kullanılmak üzere tasarlanan Good Lock kişiselleştirme uygulaması artık Google Play Store’dan indirilebiliyor. Peki, Samsung Good Lock uygulaması neler sunuyor?

Samsung Good Lock uygulaması neler sunuyor?

Good Lock, Samsung Galaxy telefonlar için tasarlanmış bir kişiselleştirme araç takımı. Kilit ekranı, bildirimler ve hatta uygulama başlatıcıyı değiştirmenizi sağlayan modüller indirmenize olanak tanıyor. Telefonunuzu daha kişisel hale getirmenize, eklentiler ve diğer özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü öğeleriyle istediğiniz şekilde kullanmanıza olanak tanıyor.

Good Lock uygulaması Android uygulama mağazasında erken erişim olarak listeleniyor ve ilginç olarak hâlâ yalnızca Samsung telefonlarla uyumlu, diğer Android telefonlarda -resmî olarak- çalışmıyor. Erken erişim sonrası diğer Android cihazlara açılabilir ancak şu an için Galaxy telefon kullanıcıları test edebiliyor. Bu uygulamayla birlikte telefonu tek elle daha rahat kullanmanızı sağlayan Good Lock modülü One Hand Operation+’ın da Play Store’a eklendiği görülüyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.goodlock

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.sidegesturepad

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim