Anlık Bildirim

Google Haritalar ile şarj istasyonlarını bulmak kolaylaşacak

Google Haritalar'a şarj istasyonlarını bulmayı kolaylaştıran ve istasyonlar hakkında daha fazla bilgi edinmeyi sağlayan yeni özellikler ekleniyor.              
Google Haritalar ile şarj istasyonlarını bulmak kolaylaşacak Tam Boyutta Gör
Google Haritalar'a şarj istasyonlarını bulmayı ve istasyonlar hakkında daha fazla bilgi edinmeyi sağlayan özellikler ekleniyor. Google, şarj istasyonlarını kullanıcıların daha kolay bulabilmesi için yapay zekayı kullanarak kullanıcı yorumlarından elde ettiği bilgilerle sürücüleri bilgilendirecek. 

Örnek olarak, bir otoparka girerken Google Haritalar, "Yer altı otoparkına girin ve çıkışa doğru işaretleri takip edin, çıkmadan önce sağa dönün" gibi yazılı talimatlar sunabilecek.

Google Haritalar ile şarj istasyonlarını bulmak kolaylaşacak Tam Boyutta Gör

Şarj istasyonları hakkında daha fazla bilgi sunulacak

Bunun yanında Google, şarj cihazları hakkında daha fazla bilgi toplayacak. Kullanıcılar şarj cihazları hakkında yorum yaptıklarında, ne tür fişlerin (CCS veya NACS) mevcut olduğu ve bekleme süresinin ne kadar olduğu gibi ek bilgiler isteyecek. Böylece o şarj istasyonunu kullanacak diğer kullanıcılara daha fazla bilgi sunabilecek. 

Google Haritalar ile şarj istasyonlarını bulmak kolaylaşacak Tam Boyutta Gör

Google Maps ayrıca, yakındaki şarj cihazlarını, bunların gerçek zamanlı kullanılabilirlik durumlarını ve şarj hızlarını bir bakışta gösterecek. Bu güncelleme ilk olarak Google'ın yerleşik olduğu araçlara sunulacak ve bataryanın şarjı azaldığında bilgiler sürücülere otomatik olarak gösterilecek. Ayrıca çok duraklı yolculuklarda önerilen şarj noktaları eklenerek uzun mesafeli yolculuklar kolaylaşacak. Özellikler yakın zamanda kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim