Anlık Bildirim

WhatsApp'a mesaj düzenleme özelliği geldi

WhatsApp'ta gönderilen mesajı düzenlemek için yeni seçenek, Android beta sürümün ardından tüm kullanıcılara sunulmaya başlandı. Peki, WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nasıl kullanılıyor?

WhatsApp’a mesaj düzenleme özelliği geldi. Kullanıcılar, iMessage, Telegram ve diğer mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi gönderilen mesajları düzenleyebiliyor. WhatsApp Android beta sürümünde tanıtıllan özellik son olarak iOS beta sürümde görülmüştü, şimdi tüm kullanıcılara açıldı. Peki, WhatsApp’ta gönderilen mesaj nasıl düzenleniyor?

WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nasıl kullanılır 📲

whatsapp mesaj düzenleme nasıl yapılır Tam Boyutta Gör
WhatsApp'ta gönderilen mesajı düzenlemek için, sohbette düzenlenmek istenen mesaja basılı tutup seçenekler arasından “Düzenle”ye dokunmak yeterli. Ancak Telegram'dan farklı olarak bir süre kısıtlaması var. Mesaj gönderildikten sonra 15 dakika içinde düzenlemenin yapılması gerekiyor.

WhatsApp, düzenlenen mesajlarda gönderen tarafında “düzenlendi” etiketini gösteriyor. Düzenleme, yalnızca metin mesajları için geçerli. Fotoğraf, video, belge paylaşılırken eklenen açıklamalar için düzenleme seçeneği çıkmıyor.

WhatsApp, mesaj düzenleme özelliğini dünya genelinde Android ve iPhone kullanıcılarına kademeli olarak sunmaya başladı. Mesaj düzenleme, önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına açılmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35334 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim