Anlık Bildirim

Google, Gmail'de arama yapmayı kolaylaştırıyor

Arama devi Google, Gmail'in mevcut arama motorunu güncelliyor. Şirketin "search chips" olarak tanıttığı yeni özellikle birlikte artık e-postalar hassas bir şekilde aranabilecek.

Google, Gmail'de arama yapmayı kolaylaştırıyor Tam Boyutta Gör

Gmail'de arama yapmanın çok da zor olmadığını söyleyebiliriz. Ancak iyi haber şu ki Google, kullanıcıların arama sonuçlarını daha da hassaslaştırabilecekleri "search chips" adında bir özelliği duyurdu.

Arama sonuçları daha doğru olacak

Şu anda Gmail'de arama yapmak için, arama çubuğuna konu veya e-posta ile ilişkili kişinin adı gibi anahtar kelimeleri yazmamız yeterli oluyor. Ancak Google'ın getireceği "search chips" özelliği ile kullanıcılar artık sohbetler, gönderilen tarih, e-postanın eki olsun veya olmasın gibi filtreler kullanarak arama sonuçlarının daha doğru bir şekilde karşılarına gelmesini sağlayabilecekler.

Google, Gmail'de arama yapmayı kolaylaştırıyor Tam Boyutta Gör

"Kullanıcılarımızdan Gmail'de arama yapmanın daha hızlı ve sezgisel olabileceğini duyduk. Search chips ile alakasız sonuçları sıralamaya veya arama operatörlerini kullanmaya gerek kalmadan arama sonuçlarınızı kolayca hassaslaştırabilir ve aradıklarınızı daha hızlı bulabilirsiniz." şeklinde açıklama yapan Google'ın bu özelliği 2 hafta içinde tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim