Anlık Bildirim

Sony Xperia 1 II ve Xperia 10 II modellerinin görsel ve teknik özellikleri sızdı

Japon teknoloji devi Sony'nin kısa bir süre sonra piyasaya sürmeye hazırlandığı Xperia 1 II ve Xperia 10 II model akıllı telefonlarının detayları gün yüzüne çıktı.

Sony Xperia 1 II ve Xperia 10 II modellerinin görsel ve teknik özellikleri sızdı Tam Boyutta Gör

Sony'nin çok yakında piyasaya süreceği birkaç akıllı telefon modeli olduğunu sizlere duyurmuştuk. Bunlardan ikisi olan Xperia 1 II ve Xperia 10 II'nin detayları ortaya saçılmış durumda.

Kısa bir süre içinde tanıtılması bekleniyor

XDA geliştirici platformunun editörü Max Weinbach'e göre şirketin yeni akıllı telefonları pazara Sony Xperia 1 II (Xperia 1 Mark 2) ve Xperia 10 II (Xperia 10 Mark 2) isimlendirilmesiyle sunulacak. Cihazların görsel olarak birbiriyle benzerlik gösterdiğini, belirleyici faktörün ise teknik özellikler kısmında olacağını belirtelim.


Sony Xperia 1 II, geçen yıl piyasaya sürülen amiral gemisi Xperia 1'in halefi olacak. Cihazın HDR desteği ve 90 Hz görüntü yenileme oranına sahip 6.5 inç OLED 4K 21:9 ekranla donatılacağı belirtilirken, 8 GB RAM ve Snapdragon 865 yonga seti ile geleceği söyleniyor. 5G modem, 4.000 mAh pil, 12 MP + 12 MP + 12 MP + 3D ToF sensörü olmak üzere dörtlü kamera kurulumu ve kulaklık jakına da sahip olacak Sony Xperia 1 II, iki renk seçeneği ile gelecek.

Sony Xperia 10 II akıllı telefon modelinde ise 6 inç Full HD+ OLED ekran, 4 GB RAM, 3.600 mAh pil ve Qualcomm Snapdragon 665 yonga seti bulunacak. Ayrıca cihaz 12 MP + 8 MP + 8 MP olmak üzere üçlü arka kamera ile piyasaya sürülecek. İki cihazın da Android 10 işletim sistemi çalıştıracağı belirtilirken, akıllı telefonların tanıtımının çok yakın bir zamanda yapılacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5227 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xperia 1 II, Xperia 10 II ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim