Anlık Bildirim

Free Guy: Ryan Reynolds'lı ilginç aksiyon/macera filminden ilk fragman yayınlandı

Ryan Reynolds, bir açık dünya oyununda NPC olduğunu fark eden bir karakteri canlandırıyor. Free Guy, aksiyon, komedi ve macera dolu yapısıyla sinemaseverlere eğlenceli bir deneyim sunacak gibi.

Free Guy: Ryan Reynolds'lı ilginç aksiyon/macera filminden ilk fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Ryan Reynolds'ın bir süredir reklamını yaptığı yeni filmi Free Guy'ın ilk fragmanı nihayet yayınlandı. 20th Century Fox tarafından hazırlanan film ilginç senaryosuyla dikkat çekiyor. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Free Guy filminde Ryan Reynolds, şiddet dolu bir açık dünya oyununda NPC (non-player character) olduğunu fark eden Guy isimli bir banka memurunu canlandırıyor. Filmdeki video oyunun ismi Free City ve oyunun yapımcısı yakında Free City'yi kullanımdan kaldırmayı planlıyor. Bu durumun farkına varan Guy, yapımcıya karşı ilginç bir mücadele verecek.

Free Guy filmi için genel anlamıyla Matrix ve Truman Show'un Grand Theft Auto serisiyle buluşması gibi benzerlik kurulabilir. Filmle ilgili bazı açıklamalar yapan Ryan Reynolds,"Free Guy benim şu ana kadar üzerinde çalışmaktan en çok keyif aldığım film oldu. Deadpool'u da çok seviyorum ancak Free Guy'ın bende özel bir yeri var." ifadelerini kullandı. Reynolds ayrıca Free Guy filminin Back to the Future üçlemesinin modern bir versiyonu gibi olduğunu söyledi.

Free Guy'ın yönetmenlik koltuğunda ünlü film yapımcısı Shawn Levy oturuyor. Filmin senaryosunu ise Matt Liebermann ve Zak Penn kalema almış. Free Guy'da Ryan Reynolds'a Taika Waititi, Joe Keery, Jodie Comer ve Channing Tatum gibi isimler eşlik edecek.

Free Guy, 3 Temmuz 2020'de gösterime girecek.

Free Guy: Ryan Reynolds'lı ilginç aksiyon/macera filminden ilk fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim