Anlık Bildirim

Elon Musk duyurdu: X'te mavi tik belli hesaplar için yeniden ücretsiz oldu!

Elon Musk, X'te mavi tikli hesapların sayısını artıracak sürpriz bir değişiklik yaptı. 5000 ve üzeri takipçiye sahip tüm kullanıcılara Premium+ abonelik ücretsiz olarak tanımlanacak.
twitter x ücretsiz mavi tik 2500 takipçi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde yüksek takipçili bazı X kullanıcıları, doğrulanmış mavi tiklerini geri aldıklarına dair paylaşımlarda bulundu. 2500 ve üzeri takipçili hesaplar, X topluluğunun etkili bir üyesi olarak kabul ediliyor ve X Premium koşullarına bağlı olarak ücretsiz X Premium aboneliği verildiğine dair bildirimle karşılaşıyor.

Ücretsiz mavi tik ve X Premium için kaç takipçi gerekiyor?

Elon Musk’ın açıklamasına göre, 2500’den fazla doğrulanmış takipçiye (ücretli Premium veya Premium+ mavi tik aboneleri) sahip hesaplar, Premium özellikleri ücretsiz kullanabilecek. 5000’in üzerinde takipçisi olan tüm hesaplar, reklamsız Premium+ aboneliği bedava alacak.

Önceden, yalnızca çok yüksek takipçili hesaplarla ünlüler, şirketler/medya şirketleri ücretsiz Premium mavi tik alabiliyordu. Yeni düzenlemeyle takipçi sayısı düşük hesaplar özellikle de gazeteciler de bedava mavi tik alabilecek. Platformda artık hemen herkes mavi onay tiki alabildiğinden onay işareti anlamını yitirmiş durumda. Hatta yeniden mavi onay işareti alan kullanıcıların önemli bir kısmı bundan memnun değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim