Anlık Bildirim

Bu da omuz üstü kablosuz hoparlör

Çevrenizi çok fazla rahatsız etmeden ancak kulaklık da takmadan müzik dinlemek istiyorsanız Sony SRS-WS1 omuz üstü hoparlör bu konuda size yardımcı olabilir.

Bu da omuz üstü kablosuz hoparlör Tam Boyutta Gör

Bugün müzik dinlemeyi sevenler için kulaklık birimi vazgeçilmez bir hale gelmiş durumda. Kulak üstü veya kulak içi olarak tasarlanan kulaklıklar bununla birlikte sürekli kullanımda rahatsız edici olabiliyor. Sony buna yönelik yeni bir ürün geliştirdi.

Sony SRS-WS1 özellikleri ve fiyatı

Sony SRS-WS1 adındaki ürün kablosuz bir omuz üstü hoparlör şeklinde tasarlanmış. LG Tone Studio modeline benzetebileceğimiz bir şekilde ürünün iskeleti omuzu kavrayacak tarzda hazırlanmış. Bu iskeletin uçlarında ise içeri doğru yönelmiş iki hoparlör yer alıyor.

30mm çapında tam mesafe sürücüler barındıran hoparlörler havayı titreterek yoğun bir ses tecrübesi yaşatmayı amaçlıyor. Kullanıcıya odaklandığı için ses seviyesi azaltılsa bile yine yoğunluktan ödün vermiyor.

Hoparlör kablosuz ancak televizyon için özel bir adaptör gerekiyor. Mobil cihaz veya konsollara ise özel kablosuyla bağlamanız gerekiyor. Yani ilginç bir kablosuz ürün olmuş. Hoparlör temelinde olduğu için odanızın bir noktasına koyarak müzik dinlemeniz mümkün. Her parça 7 saate kadar kullanım süresi sunuyor ve kendi bataryasına sahip. Özel şarj standı kutu içerisine dahil.

Sony SRS-WS1 kablosuz hoparlörler 1 Aralık tarihinde 300$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak. Bu tarihe kadar ön sipariş verirseniz 40$ indirimli almanız mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6832 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Sony SRS-WS1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim