Anlık Bildirim

Yeni Marvel filmi Black Widow'un senaryosu, yalnızca 11 günde tamamlanmış

Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni bir dönemini başlatacak olan Black Widow filminin senaryosu yalnızca 11 günde tamamlanmış.

Black Widow'un senaryosu 11 günde bitirilmiş Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni bir dönemini başlatacak olan Black Widow filmi 1 yıl ertelenmesinin ardından sonunda vizyona giriyor. Geçtiğimiz film ile ilgili eneteresan bir bilgi paylaşıldı. 

Senaryo Taslağı 11 Günde Tamamlandı

Geçtiğimiz günlerde Variety ile röportaj yapan filmin senaristi Eric Pearson, filmin senaryo taslağını tamamlamasının yalnızca 11 gün sürdüğünü açıkladı. Yani genel olarak filmin ana kısımları; girişi, gelişmesi ve sonucunun nasıl olacağı 11 günde bitirilmiş. Elbette diyaloglar ile tamamen bitirilmesi daha uzun sürmüştür ancak 11 gün de gerçekten şaşırtan bir süre.

Senaryonun bu kadar hızlı tamamlanması aslında istedikleri filmi net olarak bildiklerini gösteriyor. Bu da bizler için güzel bir durum. Ancak bu kadar hızlı tamamlanması ister istemez bazı sorunlara da yola açabilir. 

Black Widow, 9 Temmuz 2021'de, yani bugün hem sinemalarda hem de Disney Plus üzerinden ekstra bir ücretle yayınlanacak. Bizim ülkemizde Disney Plus olmadığı için yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim