Marvel Haberleri

Etiket
Son dakika marvel haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), marvel hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
5 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
13 VİDEO 443 HABER 29 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Marvel Son Dakika Haberleri

Güncel Marvel Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika marvel haberleri de dahil olmak üzere marvel ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 13 video, 29 galeri ve 401 adet marvel haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 23 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

marvel İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel marvel haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Marvel Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni marvel haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son marvel haberlerini okuduktan sonra, Sinema ve Dizi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Marvel Hakkında 🔴

Marvel Entertainment, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir eğlence şirketidir. Şirket, 2 Haziran 1998 tarihinde Marvel Entertainment Group ve ToyBiz'in birleşmesi sonucu kurulmuş olup 2009 yılında The Walt Disney Company tarafından satın alındı. Şirketin merkezi New York'ta yer almaktadır.

Marvel Entertainment, günümüzde The Walt Disney Company'nin yan kuruluşu olup özellikle Marvel Comics, Marvel Animation ve Marvel Television bölümleri tanınır. Eskiden Marvel çatısı altında bulunan Marvel Studios, günümüzde doğrudan The Walt Disney Studios'un bir alt kuruluşu haline geldi.

Marvel Entertainment, yıllar boyunca, çeşitli işletmelerdeki diğer şirketlerle çeşitli ortaklıklar ve müzakerelere girmiştir. Marvel, 2019'dan itibaren Sony Pictures ve Universal Pictures ile film lisans sözleşmelerine ve Universal Parks & Resorts ile tema parkı lisans sözleşmesine sahiptir. Universal Parks & Resorts ile olan sözleşmelerinin yanı sıra, Marvel'in karakterleri ve mülkleri de Disney Parks'da da ortaya çıkmıştır.

Marvel hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim