Anlık Bildirim

Marvel evrenine şok: The Marvels en kötü açılışı yaptı

Marvel sinematik evreninin 33. filmi olan The Marvels, yaklaşık 15 yıl aradan sonra en kötü açılışı yaptı. Film hayranlarda çok fazla merak uyandıramadı.        
The Marvels Tam Boyutta Gör
Yaşadığı krizler nedeniyle uzun yıllar sinema dünyasında DC filmlerinin hakimiyetini izlemek zorunda kalan Marvel, 2000’li yıllarda büyük bir toparlanma içine girmişti. Sonrasında kendi hakimiyetini kuran Marvel 15 yıl aradan sonra ilk kez tökezledi.

The Marvels ne kadar izlendi?

2019 yılında Captain Marvel filmini yayınlayan Marvel Stüdyoları 2022 yılında ise Ms. Marvel mini dizisini yayınlamıştı. 2023 yapımı The Marvels filmi ise bu iki çizgiyi bir araya getirerek ilginç bir macerayı anlatıyordu.

Devam filmi olarak da görülen The Marvels’da Captain Marvel’ın güçleri Iman Vellani’nin canlandırdığı Ms. Marvel ve Teyonah Parris’in hayat verdiği Monica Rambeau’yla birbirine karışıyor. Bunun sonucunda üç karakterin birlikte çalışma zorunluluğu ortaya çıkıyor.

10 Kasım tarihinde vizyona giren The Marvels, ilk 3 gün 47 milyon dolar hasılata ulaşarak Marvel sinematik evreninin en düşük açılışına imza attı. Daha önce bu unvan 55.4 milyon dolarla The Incredible Hulk’a aitti. Otoritelerin beklentisi ise 75 milyon dolar civarındaydı. Global olarak ilk 3 günde film 110 milyon dolara ulaştı.

Düşüşün en büyük sebebi şüphesiz Hollywood’da yaşanan grevdi. Grev nedeniyle film düzgün bir tanıtım turuna çıkamadı. Diğer taraftan filmler ve dizilerin iyice birbirine girmesi, bazı dizilerde hikâye derinliğinin kaybolması ile anlatımın sıkıcı hale gelmesi gibi sebepler hayranları da soğutmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6600 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the marvels, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim