Anlık Bildirim

The Boys’un yan dizisi Gen V, ikinci sezon onayını aldı

Amazon Prime Video'nun sevilen süper kahraman temalı dizisi The Boys’un aynı evrende geçen yan dizisi Gen V, Amazon’dan ikinci sezon için onayı aldı. Dizinin ilk sezonu yakında sezon finali yapacak.
The Boys’un yan dizisi Gen V, ikinci sezon onayını aldı Tam Boyutta Gör
Amazon Prime Video'nun geniş çevreler tarafından sevilen ve süper kahraman algısını altüst eden dizisi The Boys’un aynı evrendeki yan dizisi Gen V, Amazon’dan ikinci sezon için onayı kaptı. Amazon’un resmi ikinci sezon onayı, 3 Kasım'da yayınlanacak olan 1. Sezon finalinden önce geldi. Dizi sekiz bölümlük ilk sezonunu Eylül ayında yayınlamaya başlamıştı.

Gen V, ikinci sezonu resmen geliyor

Amazon MGM Studios televizyon müdürü Vernon Sanders, "The Boys evrenini Gen V kadar cesur bir diziyle genişletmek bizim ve Sony'deki harika ortaklarımız için inanılmaz bir yolculuk oldu" dedi. Öte yandan Amazon'un The Boys uyarlamasına yaptığı yatırım kadar, dizinin yan dizisi Gen V'nin geçen ayki çıkışının ardından ikinci sezon için geri döneceği her zaman kesin gibi görünüyordu ve sonuçta bu durum resmiyete dökülmüş oldu.

Vernon Sanders ayrıca Gen V'nin yapımcılığını "inanılmaz bir yolculuk" olarak tanımladı ve dizinin başarısının kaynağı olarak showrunnerlar Michele Fazekas ve Tara Butters'ın sınırları zorlama arzusuna işaret etti. Sanders, "Onların sınır tanımayan yaklaşımları tam da izleyicilerin sevdiği şey oldu ve bu yaklaşım Gen V'nin 130'dan fazla ülkede Prime Video'nun 1 numaralı dizisi haline gelmesine yardımcı oldu" dedi. Gen V'nin ikinci sezonu için henüz bir yayın tarihi belirlenmemiş olsa da, ilk sezonun finalinin 3 Kasım'da yayınlanması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim