Anlık Bildirim

Amazon, Prime teslimatları daha da hızlandırdı

Amazon, Prime hızlı teslimat sürelerini büyük oranda kısalttığını duyurdu. Firma, yılın ilk çeyreğinde 2 milyardan fazla ürünü aynı gün veya ertesi gün müşterilerle buluşturduğunu açıkladı.
Amazon, Prime teslimatları daha da hızlandırdı Tam Boyutta Gör
Amazon, 2023 yılında ABD'de 4 milyardan fazla ve Avrupa'da 2 milyardan fazla olmak üzere aynı gün veya bir sonraki gün teslimatlarında 7 milyar müşteriye ulaşmıştı. Teknoloji devi tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Prime teslimatları geçen yıla göre daha da hızlandı. Firma, 2024’ün ilk üç ayında Prime üyelerine aynı gün ya da ertesi gün 2 milyardan fazla ürün teslim ederek önceki yılın rekorunu kırdığını duyurdu.

Amazon, teslimat sürelerini kısaltıyor

Amazon, Prime üyelerine aynı gün ya da ertesi gün 2 milyardan fazla ürün teslim ederken ABD'nin en büyük 60 metropol bölgesinde Prime siparişlerinin neredeyse yüzde 60'ını aynı gün ya da ertesi gün teslim ettiğini açıkladı.

Bununla birlikte Londra, Tokyo’daki Prime üyelerine her dört üründen üçü aynı gün veya ertesi gün teslim edildi. Yapılan açıklamada Amazon’un teslimat sürelerini hızlandırırken ürün yelpazesini de genişlettiği belirtiliyor. Prime, ilk olarak 2005’te ABD’de başlatıldığında sadece bir milyon ürün için ücretsiz İki Günde Kargo hizmeti sunuluyordu. Şu anda ise 300 milyondan fazla ürün sunuluyor, buna aynı gün veya bir günde teslim edilebilen on milyonlarca ürün de dahil.

Amazon, Prime üyelerine Türkiye’de de aynı gün veya 1 günde teslimat avantajı sunuyor. Resmi web sitesindeki bilgilere göre Prime üyeleri, Amazon’un yurt içi lojistik merkezlerinden gönderilen ürünlerde aynı gün teslimattan yararlanabiliyor. Ancak bu ülke geneli değil, Bursa ve Kocaeli için geçerli. 1 günde teslimat tarafında ise İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce ve Afyon illerine gönderim yapılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11066 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon prime ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim