Anlık Bildirim

Adobe, yapay zeka destekli ses düzenleme aracı Project Shasta'yı test ediyor

Adobe, web tabanlı ve yapay zeka destekli Project Shasta'yı duyurdu. Şirket, kullanıcıların profesyonel ses kayıtları oluşturmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor.   

Adobe Project Shasta'yla kaliteli ses kayıtları oluşturulabilecek Tam Boyutta Gör

Adobe, ses kaydetmeyi ve düzenlemeyi daha kolay hale getirmek için yapay zeka destekli ve web tabanlı Project Shasta'yı test ediyor. Şirket, yeni projeleriyle aynı zamanda profesyonel düzeyde ses kayıtları oluşturmayı çok daha kolay ve daha ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.

Adobe Project Shasta'yla profesyonel ses kayıtları

Project Shasta'yla kullanıcıların öncelikle mikrofona olan uzaklıklarını ve arka plan sesi gibi detayları ayarlamaları gerekiyor. Daha sonra kaydedilen sesler, otomatik olarak metin haline getirilecek  ve bu sayede kullanıcılar, kayıtları daha kolay düzenleyebilecek.

Ses kayıtlarına aynı zamanda konuklar da davet edilebilecek ve yapay zeka destekli mevcut filtreler üzerinden de kayıtlar, profesyonel bir stüdyoda kaydedilmiş gibi bir kaliteye getirilebilecek.

Adobe'nin ses ürünleri başkanı Mark Webster, Project Shasta'nın en yaygın kullanım alanının podcast kayıtları olabileceğini söylese de aynı zamanda videolar, seslendirmeler ve bir ses bileşenine sahip diğer projeler için de önemli bir araç olacağını belirtiyor.

Project Shasta, kullanıcılardan geri bildirim almak için şu an test aşamasında ve Adobe'nin yaygın olarak kararlı sürümü ne zaman sunacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/adobe-project-shasta-ai-audio-editing-220144426.html https://pages.adobe.com/shasta/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim